Sesamkartofler

Sesamkartofler

Ingredienser:
  • 1 kg. kartofler
  • 6 spsk. olivenolie
  • 6 spsk. sesamfrø
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde:
  1. Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 20 min.
  2. Stik i dem med en gaffel for at se, om de er møre.
  3. Lad dem køle lidt af, og skær dem i ca. 2 cm. store tern.
  4. Varm olien op i en dyb pande.
  5. Hæld sesamfrø på panden.
  6. Når frøene begynder at "poppe", tilsættes kartoflerne.
  7. Vend dem hele tiden forsigtigt, så de ikke bliver mast.
  8. Steg dem i ca. 5 min. og tilsæt salt og citron.
  9. Steg videre i mindst 10-15 min., til kartoflerne er lysebrune.
  10. Servér varme som tilbehør til hovedretten.
Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer: